Mùi của thịt

Vũ Thế Thành

Mùi thịt tươi sống chắc chắn là hơi… ớn. Thực ra mùi của thịt chỉ phát triển qua quá trình nấu nướng. Tuy nhiên, nói tới mùi mà không nói tới vị thì không được. Mùi và vị của thịt không thể tách rời. Đó là chưa kể màu mè, cấu trúc vừa dai vừa mềm, rồi gia vị nêm nếm… Tất cả tùy thuộc vào kỹ thuật chế biến.

Vũ Thế Thành

View original post 1,017 more words

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s